Η ελληνική ομάδα της Άμμα στο Λονδίνο

Φίλες και φίλοι της Άμμα
Τα κύματα της αγάπης και της ευδαιμονίας παφλάζουν ακόμα στις καρδιές των 20 Ελλήνων και Ελληνίδων που βρέθηκαν στο άσραμ της Άμμα στο Αμριταπούρι τον Αύγουστο. Η απέραντη αγκαλιά της Άμμα έδωσε σε κάθε παιδί Της αυτό που είχε ανάγκη. Μας μίλησε για τις μεγάλες ομοιότητες Ελλάδας και Ινδίας κι έλαβε την ανανεωμένη πρόσκλησή μας να συμπεριλάβει όταν έρθει η μεγάλη ώρα στο πρόγραμμά της και τη χώρα μας.
Φέτος όμως το ευρωπαϊκό ραντεβού μας με την Άμμα είναι στο Λονδίνο, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο Sandown Park, στην περιοχή Esher (Portsmouth Rd, Esher, Surrey, KT10 9AJ, 25 λεπτά με τρένο από τον κεντρικό σταθμό του Λονδίνου Waterloo). Οι ομιλίες της Άμμα θα μεταφράζονται και στα ελληνικά.
Θα μπορούμε να μείνουμε και μέσα στο χώρο της διοργάνωσης με κόστος 20 περίπου ευρώ το άτομο την ημέρα, για όσους θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία. Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://friendsofamma.org.uk/volunte….
Διαφορετικά μπορούμε να κλείσουμε ξενοδοχεία κοντινά, από 60- 120 ευρώ το δίκλινο. Το Holiday in απέχει 3χλμ. Στη γύρω περιοχή υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία στα οποία μπορεί να γίνει κράτηση μέσω booking.com, trivago.com, tripadvisor.co.uk κλπ. Μια λίστα κοντινών ξενοδοχείων με τιμές μπορείτε να βρείτε εδώ: http://bit.ly/2wz9Xwx. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αναζήτησης καταλύματος μέσω Airbnb (https://www.airbnb.gr/).
Από τα αεροδρόμια Heathrow (εδώ έρχονται Aegean, British airways, Alitalia) και Gatwick (Easy jet) το Sandown Park απέχει μισή ώρα με ταξί που κοστίζει 40 ευρώ. Στο αεροδρόμιο Stansted προσγειώνεται η Ryanair αλλά είναι 1 ½ ώρες για το εκθεσιακό κέντρο. Τα εισιτήρια γενικά ξεκινούν τώρα από 150 ευρώ. Μπορούμε να κλείσουμε και minibus με λιγότερο κόστος, αν ξέρουμε πόσα είναι τα άτομα κάθε πτήσης. Οι πιο πολλοί θα πάμε απόγευμα Πέμπτης και θα γυρίσουμε απόγευμα Κυριακής. Κράτηση για minibus μπορεί να γίνει από την ιστοσελίδα https://www.taxipricecompare.co.uk/
Φέτος επιλέχθηκε σαν πρώτος προορισμός της ομάδας μας το Λονδίνο επειδή είναι Σαββατοκύριακο, ενώ το πρόγραμμα στο πλησιέστερο Μιλάνο είναι καθημερινές κι αυτό θα δυσκόλευε εργαζόμενους και μαθητές.
Ωστόσο στο Μιλάνο, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 13-15 Νοεμβρίου θα υπάρχει ελληνική παρουσία και μπορούμε και εκεί να μείνουμε μέσα στο χώρο όπως πέρσι και θα υπάρχει και εκεί μετάφραση στα ελληνικά σε γιγαντοοθόνη! Μάλιστα επειδή είναι συνεχόμενα τα προγράμματα, κάποιοι μπορούν να πάνε από Μιλάνο στο Λονδίνο με πολύ φθηνό εισιτήριο με την Εasyjet. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6946793821 (Κατερίνα) ή στο email ammahellas@gmail.com
Αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας και σε αυτούς που αγαπάμε από ένα ταξίδι στο πρόγραμμα της Άμμα! Η θεϊκή μητρική αγκαλιά Της (το ντάρσαν) θα γλυκάνει τα βάθη της ύπαρξής μας και θα μας θυμίσει αυτό που στην καθημερινότητα μας ξεχνάμε: το πνευματικό μας προορισμό. Θα μας δώσει κατευθύνσεις μέσα από ομιλίες, διαλογισμούς και μουσικές και απαράμιλλους πνευματικούς τρόπους.
Ομ Αμριτεσβαριέ ναμαχά!

11745785_924821344245433_2771854523600420721_n

Σχολιάστε